Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 12:52 981 1

Ето кои са трите сбъднати мечти на Карим Бензема

  • реал мадрид-
  • карим бензема-
  • футбол-
  • мечти

Нападателят разкри, че е имал три големи мечти в живота си и е успял да ги осъществи

Ето кои са трите сбъднати мечти на Карим Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема даде интервю за клубния сайт, след като в понеделник спечели “Златната топка”. Нападателят разкри, че е имал три големи мечти в живота си и е успял да ги осъществи.

“От дете имах три мечти: да купя дом на майка ми, да подпиша с Реал Мадрид и да спечеля “Златната топка”. Много се гордея с постигнатото”, сподели Бензема.

“Познавам отлично Карло Анчелоти. Той е невероятен треньор и ми вдъхва много увереност. Позволява ми да играя футбол. Преди всеки мач ми казва, че очаква от мен да направя разликата и да победим, но го прави без да ме поставя под напрежение. Помня, че един ден ме попита колко гола мога да вкарам за един сезон и дори се хвана на бас, че ще отбележа поне 50 гола”, разказа французинът.

“Обратът срещу ПСЖ? Насладих се на този момент. Не мога да ви издам неща от съблекалнята, но ще кажа, че дадох абсолютно всичко от себе си, за да помогна на отбора. Беше наистина красиво да вкарам три гола и после да спечелим Шампионската лига”, върна се няколко месеца назад нападателят.

“Да вдигнеш пет пъти трофея от Шампионската лига… това е история. Знаем колко трудно е да се стигне до финала, а какво остава да го спечелиш. Реал Мадрид е огромен клуб, най-добрият в света. Затова и винаги побеждаваме във финалите”, каза Бензема.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРО

    0 2 Отговор
    ВЕЧЕ НЯМА ДА ПЕЧЕЛИТЕ..СТИГА