Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 13:10 653 1

Байерн Мюнхен е най-резултатният отбор от топ лигите в Европа

  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • атака-
  • нападение-
  • европа-
  • евротурнири

Баварците продадоха своя голмайстор Роберт Левандовски, но въпреки това не спират да бележат, въпреки че в последно време сериозно се заговори, че липсата на поляка оказва своето влияние

Байерн Мюнхен е най-резултатният отбор от топ лигите в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е най-резултатният отбор от топ лигите в Европа от началото на сезона. За това се похваливаха от клуба, като в класацията влизат мачовете във всички турнири.

Баварците продадоха своя голмайстор Роберт Левандовски, но въпреки това не спират да бележат, въпреки че в последно време сериозно се заговори, че липсата на поляка оказва своето влияние. Плод на тези коментира бяха четирите поредни мача без успех в Бундеслигата.

Байерн е реализирал 58 гола от началото на сезона в 17 мача, като това прави средно по 3.4 попадения на двубой. На второ място се нарежда английския шампион Манчестър Сити. Отборът на Пеп Гуардиола има 45 гола в 15 срещи или средно по 3.0 на мач. Третата позиция е за Наполи (42), а след тях се нареждат ПСЖ (40), Ливърпул (37) и Реал Мадрид (35).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    "въпреки това не спират да бележат, въпреки"
    въпреки
    въпреки
    въпреки