Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 09:52 1 664 6

Роналдо с интересен вариант за продължаване на кариерата си - може да се озове в балкански гранд

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • галатасарай

В последните дни все по-усилено се говори, че 37-годишният португалец ще напусне "Олд Трафорд" през зимата, след като ядоса мениджъра Ерик тен Хаг, напускайки предварително терена в мача с Тотнъм

Роналдо с интересен вариант за продължаване на кариерата си - може да се озове в балкански гранд - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен вариант за продължаване на кариерата си. В последните дни все по-усилено се говори, че 37-годишният португалец ще напусне "Олд Трафорд" през зимата, след като ядоса мениджъра Ерик тен Хаг, напускайки предварително терена в мача с Тотнъм.

Като че ли желанието и на двете страни е да се разделят, а това веднага породи и редица от слухове в каква посока може да поеме нападателят. Една от най-екзотичните оферти към Роналдо може да пристигне от Турция и по-конкретно от гранда Галатасарай, твърдят информации от южната ни съседка.

Галатасарай искаше Роналдо още през лятото, но тогава не се стигна до официална оферта. Сега обаче интересът на 22-кратния шампион на Турция е много сериозен и той е готов да започне разговори за евентуален трансфер на португалеца около Нова година.

Много е вероятно Манчестър Юнайтед да се съгласи да пусне Роналдо да си тръгне като свободен агент, стига да се намери клуб, който да е готов да поеме огромната му заплата. Това няма да е лесна задача за Галатасарай, който не разполага с чак толкова сериозни финансови възможности. Въпреки това турците ще направят опит да преговарят директно с португалеца и да го убедят да приеме тяхното предложение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 0 Отговор
    Да идва в Черно море като Жаир навремето. В истинското ЦСКА едно време също взимаха пенсионери звезди като Костадинов, Пенев, Стоичков, Рондон, Беноа Кое, но новото ловешко ЦСКА няма тази практика

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 123456

    1 0 Отговор
    в Светкавица Суходол - откога има две свободни места !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Амет чобанина

    1 0 Отговор
    Да идва в Арда Кърджали