25 Октомври, 2022 06:19 1 160 1

ПСЖ подготвя новия договор на Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • договор

Според Le Parisien, договорът ще бъде за срок от една плюс една години

Ръководството на Пари Сен Жермен започна работа по новия договор на Лионел Меси, информират във Франция. По първоначални информации, от щаба на столичани обмислят да предложат на аржентинеца контракт за срок от две години. Източници, близки до самия футболист твърдят, че Меси е отворен към подобна идея.

Според Le Parisien, договорът ще бъде за срок от една плюс една години.

Футболистът ще има достатъчно време да обмисли предложението, като се очаква той да даде своя отговор едва в началото на следващата година.

В момента Меси е изцяло концентриран върху представянето си с националния отбор на Аржентина на предстоящото световно първенство в Катар, където „гаучосите” са смятани за един от основните фаворити за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще фалира

    1 0 Отговор
    и ПСЖ