Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 14:15 627 0

Тен Хаг ще поиска да чуе извинение от Роналдо, за да се върне в отбора

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • висша лига

Нидерландецът нареди на португалеца да тренира сам и го остави извън състава за равенството в неделя на „Стамфорд Бридж“, като е бил глобен с това да не получава възнаграждението за две седмици

Тен Хаг ще поиска да чуе извинение от Роналдо, за да се върне в отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е изправен пред съдбоносен ден в Манчестър Юнайтед. Във вторник португалецът ще пристигне на тренировъчната база в Карингтън за разговори с мениджъра Ерик Тен Хаг, след като беше отстранен през уикенда за мача с Челси (1:1).

„Sun“ съобщава тази сутрин, че Тен Хаг ще поиска да чуе извинение от Роналдо след избухването му миналата седмица по време на мача с Тотнъм, когато отказа да влезе като смяна и напусна демонстративно „Олд Трафорд““. Освен, ако не покаже малко разкаяние и не се съгласи да спазва правилата на Тен Хаг, тогава нападателят ще продължи да тренира отделно от първия отбор и няма да вземе участие в двубоя този четвъртък срещу Шериф Тираспол в Лига Европа, допълва британското издание.

Нидерландецът нареди на португалеца да тренира сам и го остави извън състава за равенството в неделя на „Стамфорд Бридж“, като е бил глобен с това да не получава възнаграждението за две седмици.

Всички играчи на „червените дяволи“ получиха почивка в понеделник, включително Роналдо, така че всякакви разговори между него и мениджъра са били оставени за днес. Смята се, че Тен Хаг не иска своеволията на Роналдо да му попречат на това, което се опитва да направи в отбора, а именно да го върне в челото на Висшата лига и да се бори отново за отличия.

След победата над Тотнъм с 2:0, Тен Хаг каза, че не е съгласен с „лошото поведение“ на Роналдо и подчерта, че въпреки постиженията на португалеца, той не може да получи специално отношение.

„Той постигна много в кариерата си. Но трябва да е наясно, че биваш оценяван според моментната ситуация и начина, по който се държи днес. В спорта става въпрос за момента, а не за възрастта или репутацията ти. Биваш съден според момента и начина, по който действаш. Това е нормално. Всички трябва да са наясно с това, не само Кристиано“, заяви Тен Хаг.

Ман Юнайтед се изправя срещу молдовския Шериф Тираспол в петия си мач от група „E“ на Лига Европа в четвъртък, като се нуждае от точка, за да се класира за следващия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА