Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 18:04 1 256 2

Ерик тен Хаг помилва Кристияно Роналдо (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • кристияно роналдо

Португалецът бе изключен от първия състав за дербито с Челси

Ерик тен Хаг помилва Кристияно Роналдо (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо се завърна в първия състав на Манчестър Юнайтед, след като прекара последните няколко дни в изолация от тренировъчните занимания на Ерик тен Хаг. Това стана ясно, след като от клуба публикуваха видео от днешната тренировка на отбора преди срещата с Шериф Тираспол в Лига Европа.

Португалецът бе отстранен около дербито с Челси през изминалия уикенд, завършило 1:1. Причината бе, че 5-кратният носител на „Златната топка“ отказа да влезе от резервната скамейка по време на отложения мач срещу Тотнъм в средата на миналата седмица. Той дори демонстративно напусна мястото си преди последния съдийски сигнал.

Старши-треньорът на „червените дяволи“ води открита война с най-голямата звезда в състава си още от първия ден, в който пристигна на „Олд Трафорд“, но изглежда нидерландецът е готов да наложи волята си над играча, ако съдим по подобряващите се резултати на тима в отсъствието на Кристияно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Къде

    2 0 Отговор
    Го помилва? По главата или...