Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 21:44 1 046 0

Челси си гарантира първото място в Група E на Шампионската лига

  • челси-
  • ред бул залцбург-
  • шампионска лига

Англичаните вече са недостижими дори от Милан и Динамо Загреб

Челси си гарантира първото място в Група E на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Челси постигна успех с 1:2 над Ред Бул Залцбург и така си гарантира първото място в Група E на Шампионската лига един кръг преди края на тази фаза от турнира.

Матео Ковачич вкара страхотен гол от дистанция през първата част, а малко след почивката Джуниър Адаму изравни, след като се измъкна от засадата при едно центриране от дълбочина.

Кай Хаверц обаче обра овациите в 64', когато изпрати мощен и прецизен удар в горната греда, за да може след това кълбото да се оплете в мрежата зад Филип Кьон.

Двубоят междувременно на няколко пъти опъна нервите на двата лагера, защото медицинските екипи трябваше да реагират на опасения за тежки контузии в глава, но за щастие всичко се размина без сериозни последствия за играчите.

„Сините от Стамфорд Бридж“ така събраха актив от 10 точки, докато „биковете“ остават с 6. По-късно днес Милан и Динамо Загреб ще мерят сили в Хърватска, за да определят кой ще спори за второто място в групата, тъй като точките им понастоящем са по 4.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА