Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 10:44 3 035 7

Жесток бой на футболен мач в България! (ВИДЕО)

  • футбол-
  • бой-
  • мач-
  • костенец-
  • левски долна баня

В резултат на мелето един от играчите бе ударен силно в лицето и нокаутиран

Жесток бой на футболен мач в България! (ВИДЕО) - 1

Изключително грозни сцени се разиграха по време мача между Костенец и Левски (Долна баня) от 6 кръг на софийската Източна „А“ областна група. Двубоят беше прекратен девет минути преди края заради бой между футболистите и нахлули на терена фенове. В резултат на мелето един от играчите бе ударен силно в лицето и нокаутиран.

При резултат 1:0 в полза на гостите от Долна баня домакините получиха право да изпълнят корнер. Последва меле в наказателното поле на Левски, в което се включиха и фенове. Те не само замеряха терена с бутилки и подръчни средства, но и нахлуха на терена.

Особено активен беше човек от агитката на Костенец, който навлезе в игрището, въоръжен със знаме, и с пръта започна да налага играчи и други лица, намиращи на терена.

В резултат на това съдията Георги Иванов прекрати мача преди неговия край. Очаква се решението на Дисциплинарната комисия съм зоналния съвет на БФС в София да се произнесе и да наложи наказания.

Срещата между Костенец и Левски (Долна баня) е битка за върха в класирането. До момента двата тима имаха по пълен актив от 15 точки след пет изиграни мача.

Боят започва 1 час и 46 минути след началото на видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    И Марчето не може да измисли такава статия, тоя със знамето е от екипа на домакините. Влезе един шишко като валяк, ама го спънаха и удариха, и се върна човека.

    Коментиран от #5

  • 2 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор
    Селска забава с три букви ? Що е то ?
  • 3 Дерибеев

    5 0 Отговор
    Селчаци смешни, хайде в кръчмата да си успокоите малко долните селски страсит !!!
  • 4 Щукар

    3 0 Отговор
    Аз за това отдавна български футбол не гледам.
  • 5 Буре вино

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Види се, сякаш е пиян шишкото, то и затова го блъскат "неговите"
  • 6 Хахаха

    2 0 Отговор
    А окръжна група... Олеле майкооо.

    Тези ментално са още в 90-те години на миналия век. Това си беше район със "силно постоянно присъствие" на ВИС. И такива като Тиквата (празна), искаха разрешение за да преминат оттам. (В противен случай биваха... "инструктирани", от бъдещи кметове...)
  • 7 100 шотландски гайди

    0 0 Отговор
    ;:Заглавието внезапно породи една нечистоплътна асоциация с подобно заглавие, като например: "Жесток бой в БФС. След пиянски запой, има много загинали и тежко ранени".