Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 07:00 3 320 3

Шампион по бокс се удави край Големия бариерен риф

  • кам шоу-
  • бокс-
  • боксьор-
  • спорт-
  • удавяне-
  • големия бариерен риф

25-годишният боксьор бил на почивка с приятелката си и е бил на организирана експедиция по време на смъртта си в понеделник

Шампион по бокс се удави край Големия бариерен риф - 1
Снимка: БГНЕС

Британският боксов шампион Кам Шоу се удави докато се е гмуркал край Големия бариерен риф в Австралия. 25годишният боксьор бил на почивка с приятелката си и е бил на организирана експедиция по време на смъртта си в понеделник.

Бащата на Шоу – Род, описа сина си като „добър плувец“, но също чака да завърши разследването на смъртта.

„Не знаем какво точно се е случило, но знаем, че Кам се е удавил и разследване тече в момента“, обяви Род Шоу пред Йорк Прес. „Той беше силен плувец, научил съм го да плува на Уотър Уърлд в Йорк, когато беше още на 2 години и половина. Той беше в отлична форма. Професионален боксьор с четири мача зад гърба си“, допълни бащата.

Кам Шоу има 4 победи от четири мача, а освен това стана професионален ски инструктор в Швейцария.

„Замина за Австралия, защото искаше да види едно от седемте чудеса на света – Големия бариерен риф. Опустошени сме“, казва още баща му.

Шоу спечели титлата на аматьорската боксова асоциация Елит до 60 кг. През 2018 г. Има златен медал на престижното Хвидрове Бокс Къп в Дания предната година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някоя си

    11 2 Отговор
    "Бащата на Шоу – Род, описа сина си като „добър плувец“..... Естественно 😉 давят се добрите плувци .... Който не може да плува не влиза на дълбоко....😁
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гражданин

    0 0 Отговор
    Гмуркането не е като плуването!