Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 14:00 591 0

Изписват ас на Пирин от болницата, вратар аут до края на годината

  • петър занев-
  • янко георгиев-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • контузия-
  • комоцио

Янко Георгиев ще бъде извън игра до края на годината

Изписват ас на Пирин от болницата, вратар аут до края на годината - 1

Петър Занев, който получи травма в главата по време на домакинския мач на Пирин Благоевград с Локомотив Пловдив, е изписан от болницата и ще продължи възстановяването си при домашни условия, съобщиха от „орлетата“ във Фейсбук.

Ето и пълното изявление за контузените в тима:

Янко Георгиев ще бъде извън игра до края на годината. Това стана ясно, след като вратарят премина през ядрено-магнитен резонанс, който показа, че има частично разкъсана вътрешна връзка на коляното. Очаква се стражът да се присъедини към отбора за началото на зимната подготовката.

Петър Занев, който получи травма в главата по време на домакинския мач с Локомотив (Пд), е изписан от болницата и ще продължи възстановяването си при домашни условия.

Очаква се в следващите дни към групата да се присъедини Преслав Йорданов, който старадаше от травма на прасеца.

Красимир Станоев и Вячеслав Велев продължават своето възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА