Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 14:30 1 067 7

Кирил Десподов: Излизаме с нагласата да победим Рома

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • рома-
  • лига европа

Рома е много голям отбор със страхотни футболисти и ще има страхотна атмосфера, а за нас остава само да играем красив футбол и да се раздаваме максимално на терена

Кирил Десподов: Излизаме с нагласата да победим Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, заяви, при заминаването на отбора за Италия, че шамипоните отиват в Рим да се надиграват и, ако могат да спечелят мача срещу Рома. „Орлите“ се изправят срещу „вълците“ в решителна среща от групите на Лига Европа в четвъртък.

„Ще излезем с нагласата да победим Рома“, каза Десподов.

По думите му отборът е изиграл доста мачове през три дни и наистина има умора в него, но когато излезеш на този стадион, срещу такъв отбор, с този треньор силите веднага ще ти дойдат.

„Рома е много голям отбор със страхотни футболисти и ще има страхотна атмосфера. За нас остава само да играем красив футбол и да се раздаваме максимално на терена“, заяви още родният национал.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаяско

    1 3 Отговор
    Защо не .Биха ги в България нищо чудно да победят и там или равен да направят

    Коментиран от #2

  • 2 Тити Поплачов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаяско":

    Ако са като тебе, ама не са. В бизнеса веднъж като си направиш реклама и после продадеш. Поне в българските разбирания за "големия бизнес".
  • 3 Ти ри ри рам

    1 0 Отговор
    А тоя да се реши - ще се заканва ли или ще се оплаква. Той пък специално загина да играе последния месец, та се изморил от лежане и седене. Останал без сили човека.
  • 4 ДА ЗАЩОТО

    0 2 Отговор
    Трябва да излизате с нагласата да не падате с повече от 3 парцала...ЛЕВСКИ И РОМА ЗАВИНАГИ!!! ДОЛУ оранжевите чорбари
  • 5 элфой

    0 0 Отговор
    Нали Рома не е съставена от роми от маалата? И от чавета,за които някое НПО ще се грижи,като издърпва пари от държавата.
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Преди много години на турнир в ереван,много силен гростмайсторски........3кръг играя с Тал,а той...болнав ясната му ръка по рождение без един пръст...играя с черни...та и аз излязох да го взема с такава нагласа ,като тоз умник на снимката...нагласата ми продължи не дълго,отвя ме като куцо пиле домат...Шахматният дворец в ереван има ени огломни полюлеи....партиите се излъчваха по монитори в залата...Глеах и си даох реално сметка,че така не става....явно правилно съм се виял и взел в ръце ,защото от -2 до края отидох на +1 и завърших на 50%........Та хубаво е не да имаш нагласа за победа,а да имаш нагласа да играеш СИЛНО и ТОЧно!!!!!!толкова сте.......и спортисти и всякаква пасмина!нагласа за победа....как само звучи,хехехехе!
  • 7 гост

    3 0 Отговор
    Уважаеми журналисти, моля да не слагате пред името на всеки играч от български отбор прилагателното зВЕЗДА. излиза, че в клубовете играят само звезди. Звездата на ЦСКА, звездата на Локомотив Каспичан, звездата на ....... в едно първенство в което са събрани хора от 3-та конгоанска до 7-ма бразилска лига. Звезди бяха Пеле, Бекенбауер, Роналдо и Меси, макар и залязващи. Българи ЗВЕЗДИ са само Аспарухов и Стоичков!
    Може би пропускам капитана на "Витоша" Бистрица - ветерани!