Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 13:40 847 1

Статистиката показва, че Реал Мадрид се е провалил най-вече в едно нещо

  • реал мадрид-
  • райо валекано-
  • ла лига-
  • футбол-
  • карло анчелоти

За целия мач “белите” са уцелили очертанията само два пъти - при двата гола

Статистиката показва, че Реал Мадрид се е провалил най-вече в едно нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Поражението на Реал Мадрид с 2:3 от Райо Валекано в понеделник вечер дойде като шок за мнозина, имайки предвид какви успехи “жънеше” шампионът от началото на сезона. Статистиката показва, че футболистите на Карло Анчелоти са се провалили най-вече в едно нещо: ударите в очертанията на вратата.

За целия мач “белите” са уцелили очертанията само два пъти (двата гола - б.р), докато тези на Райо Валекано са го сторили седем пъти. Специално за Реал това са най-малкото точни изстрели от 20-те двубоя от началото на кампанията във всички турнири.

Само в още два други случая досега съперниците на “лос меренгес” завършваха с повече точни удари във вратата, но и двата пъти първенецът спечели - срещу Атлетико Мадрид (3:4 точни удара) и срещу Барселона (4:5). За последно път такава голяма разлика в този показател Реал беше инкасирал в реванша от полуфиналите в Шампионската лига срещу Манчестър Сити през пролетта - 5:10.

Освен това на “Вайекас” Реал Мадрид се провали в още едно отношение: точни пасове в последната третина на терена. Тимът от “Бернабеу” е направил 101 паса в тази зона, докато играчите на Райо Валекано са сторили същото на другия край на терена значително повече - 158 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само катунския съдия провали РМ

    1 0 Отговор
    Пусна ония от гетото да играят нещо като кеч и ММА