Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 18:31 1 352 2

Саша Илич: Тежък мач, но победата е заслужена

  • цска-
  • футбол-
  • черно море-
  • саша илич

Срещу един изключително труден противник и на техен терен, където всеки един отбор трудно печели

Саша Илич: Тежък мач, но победата е заслужена - 1
Снимка:

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира победата на тима му и какво предстои за "червените" през следващите седмици.

"Мисля, че днес изиграхме един тежък мач. Срещу един изключително труден противник и на техен терен, където всеки един отбор трудно печели. Играхме като отбор и поздравявам момчетата, които играха от първата минута, както и тези, които влязоха от пейката. Мисля, че днес спечелихме заслужено", сподели той.

"Аз не мисля толкова далеч. Аз мисля мач за мач. Имаме два мача за Купата и ще се опитаме да направим най-доброто в тях. След това имаме пауза, подготовка и ще видим. Момчетата и без това са изморени така че тези две седмици пауза ще им дойде добре. Ще се подготвим възможно най-добре", завърши Саша Илич.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИнспекторДюДю

    1 6 Отговор
    червения отбор не беше нищо особено, просто 2 вратарски гола !! тоя продажник да го изгонват на момента, Детектор на Лъжата и Багажа !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.