14 Ноември, 2022 13:06 732 1

Тим от елита на Италия следи български национал от Левски

  • марин петков-
  • левски-
  • футбол-
  • торино-
  • серия а

Скаут на клуба от Серия А ще наблюдава изявите на 19-годишния офанзивен футболист при гостуванията на "трикольорите" за контролите срещу Кипър на 16 ноември и срещу Люксембург четири дни по-късно

Тим от елита на Италия следи български национал от Левски - 1

Елитният италиански Торино следи българския национал Марин Петков от Левски, съобщи за БТА източник от мениджърските среди.

Скаут на клуба от Серия А ще наблюдава изявите на 19-годишния офанзивен футболист при гостуванията на "трикольорите" за контролите срещу Кипър на 16 ноември и срещу Люксембург четири дни по-късно.

„Сините“ са отхвърлили оферта на Торино през лятото за привличането на младока под наем до края на сезона с опция за закупуване, но отборът от Калчото продължава да се интересува от таланта.

Петков, който е юноша на Левски, реализира 4 гола в 21 мача през есента на клубно ниво, но в повечето от тях влиза като резерва.

Той вече записа и две участия в националния отбор на България. Нападателят се разписа в дебюта си за „лъвовете“ в Лигата на нациите при успеха с 5:1 над Гибралтар в Разград на 23 септември, а три дни по-късно игра при победата с 1:0 над Република Северна Македония в Скопие в последния кръг на надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе може и

    0 0 Отговор
    да го наблюдава, ако Мъри го пусне в националния.