Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 14:00 1 183 4

Вкараха в затвора бременна служителка на Ман Сити за източване на 104 000 паунда

  • манчестър сити-
  • фиона баркли-
  • футбол-
  • затвор

Баркли ще излежи половината от 18-месечната си присъда в затвора

Вкараха в затвора бременна служителка на Ман Сити за източване на 104 000 паунда  - 1

Фиона Баркли, бивш мениджър бизнес развитие в Манчестър Сити, ще лежи 18 месеца в затвора за кражба, съобщава "Манчестър Ивнинг Нюз". Присъдата е наложена за източване на 104 000 паунда от клубната каса.

На съдебното заседание в понеделник 33-годишната шотландка, която чака дете, се призна за виновна и се разплака. Тя разкри, че е откраднала парите, за да плати сватбата си и да направи подаръци на съпруга си и семейството.

Баркли ще излежи половината от 18-месечната си присъда в затвора. Сега тя ще бъде обект на разследване съгласно Закона за приходите от престъпна дейност, за да се установи дали някои от нейните незаконно придобити печалби могат да бъдат върнати обратно.

Кражбата е била разкрита през март, след като счетоводителите на клуба са забелязали подозрителна транзакция за извършено възстановяване на £25 000. След вътрешно разследване, което показало, че парите са източвани от 2019 г., Фиона била уволнена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    10 4 Отговор
    Това е ефективна съдебна система а у нас вкараха Иванчева в пандиза и цялото общество я обяви за жертва въпреки,че я хванаха с парите.Народа уж иска осъдени за корупция но богати а не фризьорки на кметски постове...

    Коментиран от #3, #4

  • 2 адаша

    2 0 Отговор
    Фиона ги е откраднала, защото Шрек е беден и няма пари за сватбата...
  • 3 Прав си

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    И тази британска мениджърка е решила,че ако роди дете то ще е застраховката и от престой в пандиза но сметките и са излезли криви.
  • 4 Я пак

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Тази за 104 000 паунда 18 месеца, от които половината в затвора, а Иванчева за колко и 6 г. ????