Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 14:30 1 347 1

Кристиано Роналдо разкри изключително тежък момент от живота си (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър сити

Играчът на Манчестър Юнайтед обяви през април, че синът му е починал по време на раждането, когато Роналдо и Родригес очакваха близнаци

Кристиано Роналдо разкри изключително тежък момент от живота си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо разкри изключително тежки подробности около смъртта на новородения си син. Португалецът направи това пред журналиста Пиърс Морган, като обяви, че за него и партньорката му Джорджина Родригес е било „много трудно да го разберат“ цялата ситуация.

Играчът на Манчестър Юнайтед обяви през април, че синът му е починал по време на раждането, когато Роналдо и Родригес очакваха близнаци.

Говорейки пред Моргън по „TalkTV“, Роналдо, който в момента е с националния отбор на Португалия и се подготвя за Световното първенство в Катар, заяви, че това е най-трудният момент в живота му, откакто баща му почина.

„Това беше, може би, най-лошият момент, през който минах в живота си, откакто баща ми почина“, започна Роналдо.

„Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, а се появава този проблем, трудно е... имахме доста трудни моменти, защото не разбираме защо ни се случи. Беше много, много трудно да разберем какво се случва в този период от живота ни. Преминаването през този момент беше най-трудният момент в живота ми; аз и моето семейство, особено за Джио беше толкова трудно“, разказа португалецът.

Роналдо допълни, че е трудно да се обяснят емоциите от подобна ситуация.

„Опитах се да обясня на семейството си и дори на близките си приятели. Казвах им: „Никога не съм се чувствал щастлив и тъжен в един и същи момент“. Трудно е да се обясни. Толкова трудно. Това е... не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш, защото това е нещо, на което не знаеш как да реагираш. Не знаеш какво да правиш“, сподели петкратният носител на „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    0 0 Отговор
    ..Нека да си кажем истината ..кой е Роналдо ..може би най добрия футболист в света..факт ..за едни е меси за други Роналдо..зависи на кой си фен..какво е дал Роналдо за Ман Юн ..много..донесъл е много трофеи на този отбор..Роналдо винаги ще бъде емблематична фигура за Ман Юн..винаги..Роналдо години наред превзема най различни рекорди велик човек ..доказал се като номер едно..и децата на 10 години знаят кой е Роналдо....и.тук идва въпроса кой е ден хак...?? Какво е допринесъл за Ман Юн..???..какво е постигнал в футбола...?..кой въобще го знае кой е този..никой..една плюнка която е решила че може да се подиграва с човек който е постигнал всичко в футбола..Роналдо бил напуснал стадиона ..е и..той не е напуснал мача..беше резерва..къде е проблема..проблема че явно ден Еди кой си е явно фен на меси .и сега се опитва да опетни Роналдо ..няма как един нищо и какъв си ид-от да опетни името на човек който 12 години вече и повече покорява всичко във футбола..Ден хак..ти си Никой ..буквално и преносно..ако не ти бяха проблемите с Роналдо даже и името нямаше да ти знаем..