Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 07:30 1 140 2

Кралят тренира Белгия в хумористичен видеоклип (ВИДЕО)

  • крал филип-
  • белгия-
  • футбол-
  • световно първенство-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

В краткото видео първо се вижда как селекционерът Роберто Мартинес пристига в двореца

Кралят тренира Белгия в хумористичен видеоклип (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Белгийският крал Филип даде старт на #ДЯВОЛСКОВРЕМЕ (#DEVILTIME) – кампанията на "Червените дяволи" за Световното първенство по футбол в Катар, заедно с националния треньор Роберто Мартинес. Кралският дворец сподели хумористичен видеоклип на кампанията в Туитър, където се вижда как Мартинес и кралят тренират заедно националния отбор на Белгия.

В краткото видео първо се вижда как селекционерът Роберто Мартинес пристига в двореца. Той открива книжка с тактически схеми, изготвени от самия крал. Впоследствие монархът води тренировката на "Червените дяволи", като дава тактически указания на играчите, сред които е и Кевин Де Бройне от Манчестър Сити.

Във вторник белгийският национален отбор отлетя за Кувейт, където ще започне подготовката за Световното първенство с контролен мач срещу Египет.

След мача на стадион "Джабер Ал-Ахмад" в столицата на Кувейт белгийският отбор ще се отправи към Катар. Пет дни по-късно те ще изиграят първия си мач от груповата фаза срещу Канада. Вторият съперник на Белгия ще бъде Мароко, с който ще играят мач на 27 ноември. В последния двубой от група "F" белгийците играят срещу Хърватия на 1 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    7 1 Отговор
    Свежа идея!
  • 2 Мехелен

    5 3 Отговор
    Успех на Белгия на световното. Заслужават световната титла, преди я изпуснаха, или не им я дадоха да я спечелят!