Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 06:23 2 192 0

ЦСКА 1948 привлича двама офанзивни футболисти от efbet Лига

  • цска 1948-
  • футбол-
  • берое-
  • абубакар тунгара-
  • светослав ковачев-
  • арда

"Червените" вече са договорили привличането на голмайстора на Берое Абубакар Тунгара, а освен това имат сериозен интерес и към Светослав Ковачев от Арда

 ЦСКА 1948 привлича двама офанзивни футболисти от efbet Лига - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 ще се подсили с двама офанзивни футболисти от efbet Лига през зимата. "Червените" вече са договорили привличането на голмайстора на Берое Абубакар Тунгара, а освен това имат сериозен интерес и към Светослав Ковачев от Арда, научи Gong.bg.

Тунгара вкара 9 гола през този сезон в 17 мача за заралии в първенството. Договорът му със старозагорци изтича в края на сезона, поради което ЦСКА 1948 ще плати трансферна сума за правата му.

"Червените" държат да имат в състава си за пролетния полусезон и Ковачев. 24-годишният футболист е основен футболист в състава на Александър Тунчев. Дясното крило е обвързано с кърджалийци за още година и половина и за неговите права също ще се плаща, ако се стигне до трансфер.

През този сезон Светослав Ковачев има 17 мача, 3 гола и 2 асистенции в efbet Лига.

Желанието на треньора на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е да има конкуренция в състава, а отборът му да се бори за място в евротурнирите през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА