30 Ноември, 2022 10:27 2 527 3

Ето кой ще поеме управлението на Левски, ако сделката бъде финализирана

  • футбол-
  • левски-
  • расмус анкерсен-
  • спорт рипаблик

По всяка вероятност именно той е човекът, който е провел разговори с треньора Станимир Стоилов преди няколко дни

Ето кой ще поеме управлението на Левски, ако сделката бъде финализирана - 1

Датчанинът Расмус Анкерсен ще поеме управлението на Левски, ако преговорите за придобиването на клуба от „Спорт Рипаблик“ бъде финализирана успешно.

По всяка вероятност именно той е човекът, който е провел разговори с треньора Станимир Стоилов преди няколко дни.

39-годишният Анкерсен е познато име във футбола. В периода 2015-20 г. е спортен директор на английския Брентфорд и същевременно президент на Мидтиланд. Това се дължи на факта, че двата клуба са собственост на англичанина Матю Бенъм. В датския клуб Анкерсен е бил шеф на бившите български национали Николай Бодуров и Божидар Краев.

Расмус Анкерсен е съосновател на „Спорт Рипаблик“ и в момента едновременно е спортен директор на английския Саутхямптън и президент на турския Гьозтепе. Именно затова се очаква да заеме и значителна ръководна роля на „Герена“.

Датчанинът следи отблизо изявите на „сините“ вече няколко месеца. През месец май той е бил на финала за купата на България, в който Левски се наложи над ЦСКА и спечели първия си трофей след 13-годишно чакане.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    2 1 Отговор
    много работи този човек бе , сега и в трети отбор, просто да му се завиди......
  • 2 ДрБр

    3 1 Отговор
    АКОооооооо
  • 3 ЛЕВСКАР

    3 2 Отговор
    НЕ НЕ НЕ ЛЕВСКИ НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ДЖЕНДЪРСКИ ОТБОР