Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 11:37 2 802 3

Гръмна женски скандал в тима на Франция

  • франция-
  • алфонс ареола-
  • марион валет-
  • юго лорис-
  • марин лорис-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • футбол

Марион Валет не скри неприязънта си към Марин Лорис, която се породила след трансфера на мъжа й на Острова

Гръмна женски скандал в тима на Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на резервния вратар на Франция Алфонс Ареола – Марион Валет, нападна жената на титуляря на този пост Юго Лорис.

Тя не скри неприязънта си към Марин Лорис, която се породила след трансфера на мъжа ѝ на Острова.

29-годишният Алфонс отиде под наем в Уест Хям през 2021-ва и това лято официално стана играч на „чуковете“. 35-годишният Лорис 35 вече цяло десетилетие пази за Тотнъм.

Когато Марион и трите ѝ дъщери Айлин, Айма и Айва се преместили в Лондон, тя потърсила контакт с Марин. В чат с фенове в Инстаграм половинката на Ареола бе попитана дали двете се разбират.

„Изобщо! По простата причина, че това е човек, който ще дойде да говори с вас само от интерес. Когато пристигнах, тя изобщо не ме броеше за жива и дори не ме поздравяваше. И изведнъж преди година, когато разбра, че съм приятелка с влиятелни хора в Лондон, получих съобщение от нея. Така и не отговорих, защото не понасям такива хора“.

Марион си спомня момента, когато майката на Алфонс поискала да се снима с двамата вратари на Франция.

„Тогава Марин се държа неуважително. Тази среда е много лицемерна и колкото по-далеч съм от всичко това, толкова по-добре съм“, увери 34-годишната Марион, която обаче каза добри думи за Мелани Марсиал и Изабел Матюиди.

„Говоря си от време на време и с Камий Варан, иначе с другите изобщо не се разбирам“, призна половинката на Ареола.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станко

    16 0 Отговор
    Кви са тия битовизми, Факти? Нивото ви е на селска клюкарница.
  • 2 АВЕ...НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА ТИЯ ВЕ.....

    11 0 Отговор
    ФАКТИИИ.....ОРЕТЕ ПОД ДЪНОТО ВЕЧЕ....ПРЪСТИТЕ ВЕЧЕ СА ВИ ИЗМУКАНИ ОТ ТАКИВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕМЕНТАРНИ И НИСКИ ПРОСТОТИИ ВЕ ФАКТИИИ...НЕ СИ ЗАПЪЛВАЙТЕ ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНОТИ КОИТО ИМАТЕ В ИЗОБИЛИЕ.... ДАЖЕ И СЕЛСКА КЛЮКАРНИЦА НЕ СТЕ...МНОГО ПО-НИСКИ СТЕ ....
  • 3 Мат Бъзззби

    1 0 Отговор
    пфу ! ма тая изобщо не се трае ! гоуемо терсене !!!