30 Ноември, 2022 12:30 2 708 2

Роналдо е все по-близо до Саудитска Арабия, заплатата му ще е 200 милиона евро

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал-насър-
  • саудитска арабия

Това надвишава с много всички други предложения, които стоят пред Роналдо, включително и от американската Мейджър Лийг Сокър

Роналдо е все по-близо до Саудитска Арабия, заплатата му ще е 200 милиона евро - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо е все по-близо до това да продължи кариерата си в саудитския клуб Ал-Насър, съобщава испанското спортно издание „Marca“. Според информацията Ал-Насър предлага на португалеца договор за две години и половина и заплата от 200 милиона евро на година.

Това надвишава с много всички други предложения, които стоят пред Роналдо, включително и от американската Мейджър Лийг Сокър. Основното желание на петкратния носител на "Златната топка" е да продължи да играе в Европа за отбор, който е сред претендентите за Шампионската лига, но изглежда все по-ясно, че това няма как да се реализира. Поради това най-вероятно Роналдо ще избере изключително примамливата оферта на Ал -Насър.

Ал-Насър е най-успешният клуб в Саудитска Арабия с 29 трофея от местни и международни турнири. Местният гранд е воден от френския специалист Руди Гарсия, а в редиците на тима са колумбийския вратар Давид Оспина и испанеца Алваро Гонсалес.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хектор

    8 8 Отговор
    Никой европейски клуб не го ще това гевезе. Само да ти мъти отбора и да генерира скандали , да ми изпада в депресии , да се кара , да реве итн...., че и да му плащат милиони. Арабия е перфектна за него. Ще го показват като луксозна камила от озис на оазис , ще плащат луди пари , а той ще получи величествено внимание , кинти и ще вкарва по 5 гола на камиларите. След толкова труд , остана по-скоро усещането за липсата на професионализъм и работа в екип. Той сам си го направи. Всичко добро в Арабския свят на Аладин Роналдо. Няма да липсват в Европа постоянните ти скандали.......

    Коментиран от #2

  • 2 Месю Саудита

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хектор":

    ти ли си