Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 14:00 2 371 5

Бивш нападател: Забравете за "Божията ръка" Марадона, сега на мода e "Божията коса" на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • португалия-
  • крис сътън-
  • уругвай-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

Португалската футболна федерация искаше да изпрати на ФИФА доказателства, че Роналдо е вкарал гола, но благодарение на данните от сензора стана известно, че нападателят не е докосвал топката с глава преди гола

Бивш нападател: Забравете за "Божията ръка" Марадона, сега на мода e "Божията коса" на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Англия Крис Сътън коментира емоционално първия гол на Португалия срещу Уругвай (2:0).

В 54-ата минута Португалия откри резултата, а първоначално голът бе приписан на Роналдо, но по-късно се оказа, че 37-годишният играч вероятно не е докоснал топката с глава. Затова голът бе прехвърлен на Бруно Фернандеш, който извърши подаване в наказателното поле.

Португалската футболна федерация искаше да изпрати на ФИФА доказателства, че Роналдо е вкарал гола, но благодарение на данните от сензора стана известно, че нападателят не е докосвал топката с глава преди гола.

"Забравете за "Божията ръка" Марадона, сега на мода e "Божията коса" на Кристиано Роналдо.

Звездата на Португалия реагира на гола, сякаш докосва топката с глава. Безсрамно! За съжаление на Роналдо има сензор в топката от "адидас". Графиките потвърдиха, че топката прелетя покрай него.

Сигурен съм, че фактът, че Лионел Меси има договор с adidas, а Роналдо има договор с Nike, ще доведе до забавни конспиративни теории! Но дори и след повторенията по време на предаването ми се стори, че няма докосване.

Важно е да се отбележи фактът, че ако не беше Роналдо, вратарят на Уругвай Серхио Роше щеше да хване топката след центриране на Фернандеш. Скокът на Роналдо беше необходим, но не е нужно да се опитваш да претендираш за гол, който не си вкарал!

Имал съм много ситуации в живота си. Винаги знаеш дали си докоснал топката. Дори ако докосването е много леко. Но не мога да си спомня някога да съм се опитвал да лиша съотборник от гол.

Но Роналдо няма да го получи от ФИФА, без значение колко съобщения изпраща на Пиърс Морган! Когато Роналдо празнуваше, не ставаше дума за отбора, а само за самия него", написа бившият нападател на Челси и Англия в колонка за "Дейли мейл".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво Павка

    6 2 Отговор
    Този ападател много ме разсмя!
  • 2 Спас

    16 8 Отговор
    Стига с този Роналдо , целия свят му се смее на глупостите. Всички видяхме , че Роналдо не играе с топката. Какво си фантазира , че е вкарал? Смях! Този тотално изтрещя! Евала за трудът , който полага , но простотията не можа да си я разкара от главата. Меси в това отношение е по-симпатичен и скромен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кико

    4 5 Отговор
    КР. Роналдо определено ще остане в историята...с най-много изцепки които сътвори напоследък. А поведението му на терена не искам и да го коментирам. Симпатяга отвсякъде
  • 5 да да

    2 2 Отговор
    Пафка да му лапни целия мамул....Папагалски факторски език.....