30 Ноември, 2022 13:22 2 160 0

Втори футболист от Мондиала хвана окото на Ливърпул

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул

Иначе Гакпо е искан от Манчестър Юнайтед

Втори футболист от Мондиала хвана окото на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Втори футболист с отлични изяви на течащото в момента Световно първенство е попаднал в полезрението на Ливърпул. След като нидерландски издания написаха, че Юрген Клоп е харесал Коди Гакпо от състава на “оранжевите”, сега “Кориере дело спорт” твърди, че мърсисайдци имат сериозен интерес и към мароканеца Софиан Амрабат.

Амрабат е футболист на Фиорентина и играе като централен полузащитник. Той е на 26 години и взима скромната за някои стандарти заплата от 1,8 млн. евро. Със сигурност Ливърпул може да го изкуши с много повече, а и вероятно за Фиорентина би било трудно да откаже добра оферта. Контрактът на Амрабат е до лятото на 2024 година, но има клауза, според която клубът може едностранно да го продължи с още 12 месеца.

“Вилетовите” от Флоренция платиха за него на Верона близо 20 млн. евро.

Иначе Гакпо е искан от Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА