Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 13:05 959 2

Шеф на "каталунците": Барса и Меси ще се съберат един ден

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • жорди кройф

Но това може би ще стане след края на професионалната му кариера

Шеф на "каталунците": Барса и Меси ще се съберат един ден - 1
Снимка: БГНЕС

Вече месеци наред Лионел Меси е спряган за завръщане на в Барселона през следващото лято, а пресата в Испания и особено тази в Каталуня неколкократно заявяваше подобни амбиции от страна на клуба.

Подобни надежди бяха подсилвани много и от изказванията на президента Жоан Лапорта, който много пъти заявяваше подобна амбиция, както и на други директори, още повече, че договорът на аржентинеца изтича в края на сезона и имаше възможност завръщането му да стане като свободен агент.

Тези надежди обаче бяха сериозно попарени в последните дни, след като редица водещи издания из Европа обявиха, че Меси е много близо до завършване на свой трансфер в Интер Маями, където да се премести след края на сезона.

Именно на нова порция въпроси свързани с аржентинеца отговори един от директорите в Барса - Жорди Кройф, но до голяма степен охлади надеждите за подобно събиране.

“Барса и Меси ще се съберат един ден. Това е ясно. Но това може би ще стане след края на професионалната му кариера. Барса и Меси все пак заслужават една последна прегръдка, един последен танц,” заяви Кройф пред РАК1.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реплика

    1 0 Отговор
    Сега да се връща да им помогне ...да изпаднат
  • 2 Няма да стане

    1 0 Отговор
    Меси предаде Барса и избяга в ПСЖ.