30 Ноември, 2022 15:00 1 837 3

Двойник на Неймар напълно обърка всички в Катар

  • неймар-
  • футбол-
  • бразилия-
  • двойник-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Охраната на „Стейдиъм 974“ до такава степен се подведе по външния вид на човека, че дори му осигури безпроблемен достъп до терена преди победата на Бразилия с 1:0 над Швейцария в понеделник

Двойник на Неймар напълно обърка всички в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Двойник на Неймар напълно обърка всички на световното първенство в Катар. Охраната на „Стейдиъм 974“ до такава степен се подведе по външния вид на човека, че дори му осигури безпроблемен достъп до терена преди победата на Бразилия с 1:0 над Швейцария в понеделник.

Футболният фен изключително много прилича на нападателя на ПСЖ. Той има същата прическа, цвят на косата, форма на брадата и дори идентични татуировки. Беше облечен с дрехи на националния отбор на Бразилия и носеше скъпа ръчна чанта на марката „Louis Vuitton“.

Именно заради външния си вид двойникът обърка охраната, която лично го ескортира до терена. Там той си направи селфита с няколко фенове, пристигнали по-рано на стадиона. След това се настани на трибуните, където не беше разпознат от привържениците, които също се снимаха с него.

Запалянковците не са единствените, които объркаха двойника с бразилската звезда. Телевизия „FOX Sports“ излъчи репортаж, който показваше спокойната разходка на фалшивия Неймар по улиците на Доха. След това медията призна, че се е подвела по приликата и това не е футболистът на „селесао“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 0 Отговор
    Ние пък имаме един дето бие едно към едно на Роналдо, даже е и футболист.

    Коментиран от #2

  • 2 В коя

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Маала
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.