Last news in Fakti

8 Декември, 2022 12:30 2 325 5

Среща в ЦСКА 1948 за бъдещето на Любо Пенев

  • любо пенев-
  • цска 1948-
  • среща-
  • футбол

Интересно е да се отбележи, че напрежението в ЦСКА 1948 - до момента никой от "червените" не е отрекъл, че има такова, идва дни след края на най-успешния полусезон на отбора в efbet Лига

Среща в ЦСКА 1948 за бъдещето на Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Любослав Пенев и ЦСКА 1948 са пред раздяла. Новината гръмна вчера, но за момента няма потвърждение на информация нито от клуба, нито от Ел Голеадор. Днес легендарният нападател и ръководството на "червените" ще проведат среща, която може да има решаващо значение относно взаимоотношенията между двете страни, твърди Sportal.bg.

Интересно е да се отбележи, че напрежението в ЦСКА 1948 - до момента никой от "червените" не е отрекъл, че има такова, идва дни след края на най-успешния полусезон на отбора в efbet Лига. Столичният тим заема трета позиция в класирането и е на четвъртфинал за Sesame Купа на България, като в понеделник ще научи своя съперник за следващия етап от турнира.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    1 10 Отговор
    Любо Тъпото ще си тръгне и от числото. Той така и няма мозък да разбере, че колкото и да играе отбора добре под негово ръководство, колкото и купи да вземе е все едно, след като е еднокнижник и дразни с липсата на мозък всеки

    Коментиран от #5

  • 2 Специалиста

    6 3 Отговор
    Никой в България не разбира футбола по добре от Супата! Не беше голям футболист, но като мениджър, няма кой да му излезе в България! Най-вероятно Стойчо отново му е подрязвал стола!
  • 3 Съдия

    1 0 Отговор
    Как не е могла да "смъкне"напрежението психоложката Лили?
  • 4 Отговор

    0 0 Отговор
    Винаги има некадърник,който да иска да е на мястото на можещия!
    Някой от гъзолисците на собственика натрапчиво плюе и напява, как може по-добре да бъде и създава напрежение.А и Пенев не обича да му се бъркат в метода на работа !
    Само клуба ще загуби,футболистите много уважават Любо!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.