Last news in Fakti

8 Декември, 2022 14:30 915 0

Португалската футболна федерация опроверга: Роналдо не е заплашвал да напусне Катар

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Кристиано Роналдо всеки ден допълва списъка си с постижения в националния отбор

Португалската футболна федерация опроверга: Роналдо не е заплашвал да напусне Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската футболна федерация излезе с опровержение на информацията, че нападателят на националния отбор Кристиано Роналдо е заплашил да напусне лагера на тима на Световното първенство по футбол.

Според информации Кристиано Роналдо искал да си тръгне след разговор със селекционера Фернандо Сантош, след като остана резерва в осминафиналния мач срещу Швейцария.

"Португалската футболна федерация заявява, че капитанът на националния отбор Кристиано Роналдо никога не е заплашвал да напусне националния отбор по време на турнира в Катар.

Кристиано Роналдо всеки ден допълва списъка си с постижения в националния отбор. Това трябва да се уважава, защото свидетелства за безспорна преданост към националния отбор.

Неговата отдаденост беше показана, когато беше необходимо - при победата срещу Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022.

Целият национален отбор - играчи, треньори, представители на федерацията, от първия ден е решен да направи този турнир най-добрия за Португалия", се казва в изявление на официалния сайт на футболната федерация на страната.

На четвъртфиналите на турнира в Катар Португалия ще играе с националния отбор на Мароко.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА