Last news in Fakti

9 Декември, 2022 08:00 1 201 0

Президентът на ПСЖ каза за новия договор на Меси и потвърди за интерес към Рашфорд

  • насер ал-хелаифи-
  • лионел меси-
  • футбол

Лео играе фантастично през сезона, вкарва голове и прави асистенции както за ПСЖ, така и за Аржентина

Президентът на ПСЖ каза за новия договор на Меси и потвърди за интерес към Рашфорд - 1
Снимка:

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи коментира ситуацията около Лионел Меси, който още не е подновил договора си с клуба, а настоящият му контракт изтича през лятото.

“Меси е много щастлив, можете да го видите по представянето му в националния отбор. Ако един футболист е недоволен, това ще се отрази на играта му”, каза Ал-Хелаифи.

“Лео играе фантастично през сезона, вкарва голове и прави асистенции както за ПСЖ, така и за Аржентина. След края на Световното първенство ще седнем и ще поговорим. И двете страни сме щастливи от сътрудничеството си”, зави Ал-Хелаифи.

Босът на парижани потвърди и интереса на клуба към нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд.

“Той е прекрасен играч. Всеки отбор би се радвал да го вземе безплатно. Не крием, че го харесваме и сме говорили за евентуалното му привличане. Но тогава моментът не беше подходящ. Може би през лятото ще опитаме отново, защо не? Ако Рашфорд стане свободен агент, ще се обърнем директно към него. Но не смятаме да го правим сега. Нека той се съсредоточи върху представянето си на Световното първенство, а през януари ще преценим какво да предприемем”, каза Ал-Хелаифи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА