Last news in Fakti

10 Декември, 2022 00:19 2 453 1

Меси: Хърватия показа, че е един страхотен отбор

  • хърватия-
  • аржентина-
  • катар 2022-
  • лионел меси

Аржентинецът вече гледа към полуфиналите

Меси: Хърватия показа, че е един страхотен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина и Хърватия ще мерят сили на 1/2-финалите на световното първенство в Катар, а веднага след успеха на „Гаучосите“ срещу Нидерландия Лионел Меси бе запитан за очакванията си за предстоящия двубой.

Хърватия показа, че е страхотен отбор. На моменти играеше наравно с Бразилия. Това е тим, който работи с един и същ треньор от доста дълго време и там всички се познават много добре“, каза 7-кратният носител на „Златната топка“ по време на пресконференцията, цитиран от футболната федерация на страната си.

„Шахматистите“ са действащият вицешампион на Мондиала, докато Аржентина спечели среброто на предходния турнир, така че ни предстои един наистина сериозен сблъсък между два от най-силните тимове в света през изминалите вече повече от 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руди Хес

    9 9 Отговор
    Ще го покажат и с вас!