Last news in Fakti

24 Декември, 2022 16:00 2 605 5

Халф на ЦСКА: Казваха, че ще ме убият

  • джонатан линдсет-
  • цска-
  • футбол

Големите мачове на ЦСКА, за които се говори най-много, са тези с Лудогорец, както и градските съперници ЦСКА 1948, Славия, Левски и Локомотив

Халф на ЦСКА: Казваха, че ще ме убият - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на ЦСКА – Джонатан Линдсет, даде интервю в родината си Норвегия, в което говори за престоя си при „червените”. Халфът се превърна в един от основните играчи на Саша Илич и е доволен от ситуацията в клуба, но в същото време призна и за много странни случки. Линдсет е впечатлен от обстановката по време на мачовете от родния шампионат и призна, че дори е получавал смъртни заплахи.

„В ЦСКА се чувствам много добре. Вече имам солидно място в отбора. Изиграх много мачове през есента, както в първенството, така и в Европа. Още преди да дойда в отбора сигналите бяха, че ще се разчита на мен. Това се и случва. Бях доста развълнуван от новата култура, новият тип футбол, храна, и всичко останало. Засега всичко върви добре”, коментира Линдсет пред „Евроспорт Норвегия”.

„Големите мачове на ЦСКА, за които се говори най-много, са тези с Лудогорец, както и градските съперници ЦСКА 1948, Славия, Левски и Локомотив. Има голяма разлика с културата на трибуните. Феновете идват като на битка. Чуват се мощни освирквания, оплювали са ме, замеряли са ме със запалки.Не е нещо страшно, понякога е хубаво да усещаш натиск върху себе си. Когато играхме с Левски, резервните скамейки бяха на колела. Някой от феновете на Левски хвърли бомбичка и димки, които попаднаха под пейката. Нашият лекар получи изгаряния по крака. Може да чуете много странни неща. Чувал съм са случаи със змии на терена и трибуните, но не съм бил свидетел. Има много полицаи и охрана, идват с щитове, за гарантират сигурността ни. Мисля, че е грозно”, споделя още той.

Линдсет разказа и за конкретен инцидент със самия него: „Бях избран за Играч на кръга след гола ми срещу Арда в Кърджали. След това имаше пресконференция, на която някой ме попита дали Левски е претендент за титлата. Отговорих, че те са наш конкурент, но не и претендент за титлата. Тогава ме наричаха „ши**ан селянин” и много други неща, които не бяха никак приятни. Казваха, че ще ме убият.”


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро момче е..

    4 2 Отговор
    Още не е свикнал с лютите ни чушки,има време..
  • 2 Шоп от Сердика градъ

    4 0 Отговор
    Момчето е свестно. Ще свикне с тегавата народопсихологията, еле па по Шоплука.
  • 3 Има потенциал.

    4 0 Отговор
    Направи и добри мачове, но му липсва постоянство.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 барабата

    1 0 Отговор
    не се плаши тия от Герена са мухи те стават само еббаане