Last news in Fakti

28 Декември, 2022 15:03 1 256 0

Байерн Мюнхен ще увеличава заплатата на Джамал Мусиала, за да прогони конкурентите

  • джамал мусиала-
  • байерн мюнхен

Младият германец е считан за талант №1 в страната към момента

Байерн Мюнхен ще увеличава заплатата на Джамал Мусиала, за да прогони конкурентите - 1
Снимка: БГНЕС

Джама Мусиала несъмнено е един от най-талантливите млади германски национали в момента, а това предизвиква притеснения в лагера на Байерн Мюнхен с оглед зачестилите информации, че останалите европейски грандове готвят сериозни оферти за него. Фабрицио Романо по тази причина днес съобщи, че „баварците“ планират да удължат договора на младока с нови подобрени условия.

19-годишният полузащитник в момента е обвързан до 2026 г. след последното му споразумение с клуба от пролетта на миналата година. Salary Sport твърди, че тогава той се е съгласил да получава по малко по-малко от €100 хил. на седмица.

Мусиала обаче е оценяван на €100 млн. от Transfermarkt, което обичайно е обвързано с двойно, че и тройно по-висока заплата, ако съдим по други подобни момчета в Челси, ПСЖ, Манчестър Сити или Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА