Last news in Fakti

31 Декември, 2022 19:07 1 857 2

Евертън развали новата година на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • евертън

„Гражданите“ едва ли са се надявали на подобен изход от срещата

Евертън развали новата година на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити завърши 1:1 срещу Евертън, въпреки всички очаквания и прогнози за категоричен успех на „гражданите“.

Ерлинг Холанд не изневери на себе си и намери мрежата за пореден мач със своя гол №21, но след почивката Демарай Грей сътвори истински шедьовър от дистанция в сглобката.

Доминацията на домакините сякаш създаде погрешно впечатление, че „карамелите“ са дошли на екскурзия до „Етихат“, защото ударите в очертанията на вратата бяха само 3 от почти 20.

Ситуацията е такава, че Арсенал по-късно днес може да се откъсне на 7 точки на върха, ако победи Брайтън в последния мач за календарната година.

Евертън също няма много поводи, за да се гордее от представянето си през 2022 г., но равенство срещу шампиона е добра основа за по-добър пролетен полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    2 0 Отговор
    На 1.16 коефициент за краен изход на Ман Сити
  • 2 Ицо

    1 0 Отговор
    Не Евертън а букмейкърите