Last news in Fakti

6 Януари, 2023 06:18 1 499 1

Агуеро : Не е лесно да си треньор... Вижте Пеп, той оплешивя от толкова мислене

  • манчестър сити-
  • серхио агуеро-
  • хосеп гуардиола

Ако идеалното ти тегло е 79-80 кг и пристигнеш на тренировка 80 кг и 100 грама, ще бъдеш наказан и няма да играеш

Агуеро : Не е лесно да си треньор... Вижте Пеп, той оплешивя от толкова мислене - 1

Бившият нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро се пошегува, че Джосеп Гуардиола го е отказал от идеята да стане треньор след края на футболната си кариера. Той е стигнал до това решение, гледайки как испанският специалист... оплешивява.

"Не е лесно да си треньор... Вижте Пеп, той оплешивя от толкова мислене", заяви Агуеро.

Аржентинецът се превърна почти в легенда за Ман Сити със своите 124 гола в 182 мача. Отношенията му с Гуардиола обаче не винаги бяха гладки, особено в началото на престоя му на "Етихад". Един от сблъсъците между двамата бе заради наднормено тегло на нападателя.

"Ако идеалното ти тегло е 79-80 кг и пристигнеш на тренировка 80 кг и 100 грама, ще бъдеш наказан и няма да играеш. Но това се случва! Изял си парче повече пилешко и вече имаш 50 грама отгоре. В първия му сезон бяхме някъде между 3-то и 4-то място и един ден той ми каза, че няма да играя, защото съм с наднормено тегло. Какво можех да кажа? Той беше прав... случва се. Той го каза нормално, а и тогава все още не бях спечелил доверието му", сподели Агуеро.

Той разказа и друг проблем относно начина му на тренировки.

"Имаше един момент в първата му година, когато Пеп пристигна в Манчестър Сити. На една тренировка той дойде при мен и ми каза: "Не може да тренираш по този начин". А аз му отговорих: "Но аз така си тренирам, имам си свой начин. Ако ми кажеш да тичам от едното флагче до другото, ще го направя, но по моя си начин. Имахме доста проблеми по този въпрос. В началото не му харесваше и затова играех по-малко, но бе само въпрос на време той да се адаптира към моя стил", разкри още аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ВЯРНО ФАКТ