Last news in Fakti

5 Януари, 2023 07:30 1 855 1

Арсенал вади 100 млн евро за полузащитник на Уест Хам

  • деклан райс-
  • арсенал-
  • челси-
  • футбол

Преди нова година излезе информация, че за подписа на 23-годишния англичанин фаворит е друг клуб от Лондон - Челси, но сега вече положението е различно

Арсенал вади 100 млн евро за полузащитник на Уест Хам - 1
Снимка:

Арсенал ще се опита да привлече Деклан Райс от Уест Хям, предава британското издание “Football365”. Предложението идва от ръководството на клуба, а мениджърът на отбора - Микел Артета го е подкрепил. Преди нова година излезе информация, че за подписа на 23-годишния англичанин фаворит е друг клуб от Лондон - Челси, но сега вече положението е различно.

По всичко личи, че Райс съвсем скоро ще напусне Уест Хам, защото той пряко афишира аспирациите си да се състезава на най-високо ниво в европейските клубни турнири. До неотдавна именно сегашният му клуб беше в битката за европейските квоти, но през този сезон “чуковете” са дълбоко във втората половина на таблицата и се борят за своето оцеляване в Премиър лийг.

Лондончани обаче имат твърд договор с полузащитника до 2024 г. и се твърди, че не биха пуснали за сума по-малка от 100 млн евро. Сума, за която се твърди, че техните съседи от северната част на английската столица са готови да извадят. По-вероятно е обаче Райс да остане в Уест Хам до края на сезона и да премине в друг клуб след това.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станко

    0 0 Отговор
    За тоя куция, 100 млн?