Last news in Fakti

7 Януари, 2023 22:00 4 319 12

Бившата на футболен бос се щракна само по бельо

  • ленка петровичова-
  • слован братислава-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

Ленка се щракна само по бельо във фотосесия на известна словашка фотографка в първите дни на новата 2023 година

Бившата на футболен бос се щракна само по бельо - 1
Снимка: Instagram

Словашката красавица Ленка Петровичова определено вече далеч по-рядко се снима в предизвикателни пози или с малко количество дрехи.

Брюнетката, която дълго време бе гадже на един от ръководителите в Слован Братислава, сега обаче наруши тази си тенденция.

Ленка се щракна само по бельо във фотосесия на известна словашка фотографка в първите дни на новата 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    4 3 Отговор
    Като видях, че дамата се казва Ленка си помислих, че е от Русия или Украйна, а тя пък се оказа, че е от Словакия, славяни сме все пак.

    Коментиран от #3

  • 2 Айде сега

    0 2 Отговор
    да се щракне и с бебе.
  • 3 честен ционист

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    В Русия и Украйна най-много да имат Лена, като нашата хазарка от ПП. Това Ленка е ганчовска приумица от сорта на Демитринка, Николинка.
  • 4 Соваж бейби

    3 7 Отговор
    Не блести с особен чар,много бедна закуска палачинки и хляб ???Сутрин с шампанско започват деня ???Тя тази марка Calvin Klein изобщо не е скъпа ,момечата 14/15 в училище ходят с такова бельо,и дрехите от показаните снимки заедно ако не са втора употреба струват не повече от 100/150 евра .Кафето и шампанското по скъпо ако е марка де.А на хотела само снимки е правила ,като и гледам облеколото едва ли има пари да плати,освен ако не била в стаята на някой с пари.
  • 5 Пич

    5 0 Отговор
    Дааа..... дрескода , особено на бельото , показва , че наистина е бивша.....

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Момичето е гладно,търси спонсор.Цена без промоция е 49,90 € Calvin Klein бикини и сутиен,в Золандо онлайн и спортни магазини винаги има намаления специално на това с опит от дъщерята ,изобщо не са за голяма жена.Виж от страни шева на сутиена /зум/ шито е ,било е скъсано или реплика ,ново не може да има такъв шев.

    Коментиран от #7

  • 7 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Не мисля, че проблема е толкова в парите , колкото в начина и на мислене . Дамата няма вътрешен финес и елегантност. Не разбира , че една жена е длъжна да бъде дама заради самата себе си , а не заради другите. И въобще , модата започва да се структурира на ниво унисекс . Това лишава жените от женственост , а мъжете , от мъжество !

    Коментиран от #8

  • 8 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Прав/а сте ,такива момичета съжалявам много ама....!Не мога да си представя да си направя такава снимка и да я пусна онлайн ,пази Боже и женско имам в къщи ,не знам как ще я спасявам от мъжо,ще и ходя на свиждане в болницата.На 45г не мисля че съм с остаряла психика ,ама сегашните момичета и част от модната тендеция е магистралско облекло,начин на поведение при младите момичета ....Няма го онова красивото момиче ,само вид на търся си споноср !Повечето не всички,но и възпитанието е важно ,родителски контрол .Често хвърлям вулгарни дрехи в кофата,закупени от дъшерята уж голяма и гледам сеир,пубертета е кофти нещо ама каквото мога правя.А за шампанското сутрин в центъра на Париж ,изобщо нямам думи?!До вечерта вече е пълен коктейл с всички екстри цигарки ...бонбонки...Бог да ме пази от такава снаха !
  • 9 Обут

    1 0 Отговор
    Ами ТОЙ е ,,БОС",ТЯ само по БЕЛЬО....да ги ожали човек насред зима и да сме известени,че има и по-зле от нас
    ...облечени поне с дрехи ,,Втора употреба"!
  • 10 Обут

    0 0 Отговор
    Ами ТОЙ е ,,БОС",ТЯ само по БЕЛЬО....да ги ожали човек насред зима и да сме известени,че има и по-зле от нас
    ...облечени поне с дрехи ,,Втора употреба"!
  • 11 някой

    1 0 Отговор
    След като се е извадила на пазара , да си напише цената , навъртяните километри , и разходите за поддръжка . Така за улеснение на бъдещите потенциални клиенти.
  • 12 Рошко

    1 0 Отговор
    Много кльощава, не ми аресва и много кит по нея