Last news in Fakti

8 Януари, 2023 15:30 7 021 4

Съпругата на Джанлука Виали: Съсипани сме!

  • джанлука виали-
  • футбол-
  • съпруга-
  • семейство-
  • рак

Лука беше много талантлив и уважаван от всички спортист, но той беше и най-привързаният съпруг и баща на света

 Съпругата на Джанлука Виали: Съсипани сме! - 1
Снимка:

В битката си с рака Джанлука Виали, който почина на 58-годишна възраст, винаги е имал до себе си съпругата си Катрин Уайт-Купър и двете си дъщери София и Оливия . Сега жените в живота му се сбогуваха с него в Лондон в тесен семеен кръг. Катрин никога не е давала интервюта, но кончината на съпруга ѝ стана повод да отправи няколко думи.

“Лука беше много талантлив и уважаван от всички спортист. Но той беше и най-привързаният съпруг и баща на света. Ние сме съсипани. Благодарим ви за цялата искрена любов и подкрепа", заяви Катрин, която през тази 2023-а година щеше да празнува точно две десетилетия от началото на брака си с Виали.

"Това не е подходящият момент за разговори", добави близначката ѝ Либи пред “Gazzetta dello Sport”.

"Тъжни дни. Синът ми живее в Италия и ми каза, че има голяма тъга за смъртта на Джанлука. Той беше страхотен човек, не само изключителен спортист, но преди всичко човек с история за разказване: със своята смелост и думите си, той изпрати важно послание към всички, които се борят с рака", допълни Либи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    21 0 Отговор
    Светъл ти път Джанлука!
  • 2 Пу.ИН......:

    6 7 Отговор
    ....идва моя ред....

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТИРбушон

    2 1 Отговор
    Малко беше устат, но ми харесваше. Даже си спомням че завиждах на Челси. Аз съм заклет фен на Арсенал. Тъжна новина.