Last news in Fakti

9 Януари, 2023 09:00 1 084 1

Шави след победата над Атлетико: Това са златни три точки

  • барселона-
  • шави ернандес-
  • футбол-
  • атлетико мадрид-
  • ла лига

Видяхме, че можем да печелим на подобни стадиони, страдайки като семейство

Шави след победата над Атлетико: Това са златни три точки - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Шави Ернандес остана доволен от успеха с 1:0 над Атлетико Мадрид. Той заяви, че тимът му е спечелил "златни три точки". Специалистът заложи на система с четирима в халфовата линия и това даде резултат.

"Първият половин час ме убеди, че това е добра идея, защото контролирахме събитията. Голът дойде именно защото имахме числено предимство в средата на терена и Педри се възползва от това. Спечелихме златни три точки. Възползвахме се от възможностите си. Съперникът си подаваше добре и ни затрудни много. Важно е, че запазихме "суха" мрежа. След мача с Еспаньол казах, че заслужавахме повече, докато днес взехме трите точки, макар да не играхме толкова добре", смята Шави.

"Това е важна победа, но не става дума само за трите точки, а за това, че ни дава огромна увереност за остатъка от сезона. Видяхме, че можем да печелим на подобни стадиони, страдайки като семейство... Макар да не играхме толкова добре, колкото срещу Еспаньол, днес показахме, че умеем да страдаме и да измъкнем златни три точки. Ние сме начело в таблицата и сме основен фаворит за титлата", смята наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 днес

    1 1 Отговор
    Това бяха реферски три точки. Всички видяха нарушението при гола от страна на барЦелонския нападател, само реферчето и ВАР не видяха.