Last news in Fakti

12 Януари, 2023 19:33 6 662 8

Кучета разкъсаха бивш футболист в дома му

  • филемон мулала-
  • замбия-
  • кучета

Съпругата му го е намерила мъртъв в двора

Кучета разкъсаха бивш футболист в дома му - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият национал на Замбия - Филемон Мулала, е бил убит в дома си от собствените си кучета, предаде Nigeria Today.

60-годишният мъж е откри мъртъв в задния си двор от своята съпруга, която след това подала сигнал към полицията за инцидента.

Мулала притежавал 3 кучета, но засега не е ясно как се е грижел за тях и каква е причината за смъртоносната им атака.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    20 3 Отговор
    Безценна информация от братска Замбия
  • 2 ХАХАХА

    16 1 Отговор
    Вчера имах разговор с братчеда и тази новина ми беше много важна да не говорим че всички наши национали го познават.На ви имам новините.
  • 3 Намек..

    9 7 Отговор
    Не се правете на по-голем турчин от ходжата,кучетари.. Поговорката гласи - кучето на двора,котката на тавана..Бях ли ясен?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АБВ

    9 0 Отговор
    Циг....ор 100% си го е задлужил
  • 6 Щом са го разкъсали

    12 0 Отговор
    Не се е грижил за тях,а си е мислел че е "венеца на природата",докато кучетата са му са се отблагодарили за " грижите"
  • 7 За да е ясно

    3 2 Отговор
    Три питбула.
  • 8 някой

    3 0 Отговор
    Лично аз знам за няколко подобни случая , когато кучето (кучетата) , не разпознават своя стопанин , който се е грижил добре за тях , и го нападат с цел да го разкъсат. На някои може да се струва невъзможно , но това са факти от реалният живот. Като в нито един от тези случаи , за които знам , не става въпрос за питбули , които са основните заподозрени. Става въпрос за Немски Овчарки , Самбернар , Ловни Кучета , Кучета Без Родословие . При всички тези случаи , атаката е рязка , неочаквана , и с нищо необяснима. Има и такава теория , че кучето което отглеждаш , те възприема , като водач на глутницата , и ти се подчинява , доверява, и даже обича истински. Но дълбоко в животинските му инстинкти , има заложена опция , че водача на глутницата може , и трябва да бъде сменен . И самото куче чувствайки се в един момент прекалено силно , трябва да го направи , ставайки то водача на глутницата. Винаги имайте едно на ум , когато имате кучета , да не ви свалят от мястото ви на водач на глутница - неочаквано.