Last news in Fakti

15 Януари, 2023 18:06 1 577 0

Кошмарна дузпа струва всичко на Фулъм при гостуването срещу Нюкасъл

  • нюкасъл юнайтед-
  • фулъм

„Свраките“ на свой ред се завърнаха към победите

Кошмарна дузпа струва всичко на Фулъм при гостуването срещу Нюкасъл - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл Юнайтед постигна минимален успех с 1:0 над Фулъм, за да си върне третото място от Манчестър Юнайтед във временното класиране на Висшата лига.

Александър Митрович се превърна в антигерой за „котиджърс“, тъй като получи правото да стреля от дузпа, а в хода на изпълнението се подхлъзна и докосна два пъти топката преди да я вкара зад Ник Поуп. Голът бе отменен и резултатът в 69' остана 0:0.

Александър Исак се завърна след голмайсторите, след като пропусна доста мачове и Еди Хол реши да го пусне за няколко минути. Шведът спечели мача в 89' и заслужено прати трибуните в екстаз.

Възходът на Нюкасъл продължава да впечатлява и с оглед кошмарния сезон, който правят Ливърпул и Челси, изглежда, че „свраките“ са фаворит за място в топ 4.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА