16 Януари, 2023 06:22 1 383 0

Фен на Тотнъм изрита в гръб вратаря на Арсенал в дербито на Лондон

  • футбол-
  • тотнъм-
  • арсенал-
  • фен-
  • такехиро томиясу

Фен опита да ме удари в гръб, това е срамно, защото в края на деня това е само футбол

Фен на Тотнъм изрита в гръб вратаря на Арсенал в дербито на Лондон - 1

Дербито между Тотнъм и Арсенал (0:2) бе изпълнено с напрежение. През целия мач си личеше, че всеки от двата тима иска победата на всяка цена и остри сблъсъци не липсваха. Наистина грозните сцени обаче дойдоха след края на мача.

Първо Ричарлисон имаше разгорещен спор с вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл, като на два пъти бразилецът изблъска своя опонент и само намесата на стюардите попречи да се стигне до нещо по-сериозно. След това Рамсдейл отиде към рекламните пана, за да си вземе водата, където един от феновете на домакините успя да стигне до него и да го изрита в гръб. Впоследствие там притичаха играчи и на двата отбора, които размениха остри реплики, но ситуацията бе овладяна, преди да си стигне до нещо по-сериозно.

По-рано в хода на мача пък се появи друго видео с Ричарлисон, който, докато загрява до страничната линия, влиза в някакъв спор със защитника на Арсенал Такехиро Томиясу.

"Фен опита да ме удари в гръб. Това е срамно, защото в края на деня това е само футбол. Футболистите и на двата отбора опитаха да ме издърпат от там, но за щастие не се случи нищо фатално. Остава горчив привкус, но съм сигурен, че ще се насладим на победата в съблекалнята", сподели по този повод Рамсдейл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА