Last news in Fakti

17 Януари, 2023 10:10 726 1

Най-новото попълнение на Лудогорец: Искам титла, купа и групи на ШЛ

  • франко русо-
  • лудогорец-
  • футбол

Не беше много лесно решение да премина в Лудогорец

Най-новото попълнение на Лудогорец: Искам титла, купа и групи на ШЛ - 1


Най-новото попълнение на Лудогорец през зимната пауза – Франко Русо, говори пред Gong.bg часове след официализирането на трансфера му при „орлите“ от испанския Майорка. Аржентинският бранител, който разполага и с италиански паспорт, призна, че е помислил преди да предприеме този ход, но предизвикателствата, които разградският тим му предлага с участие в европейските клубни турнири, са наклонили везните сделката да стане факт.

Русо спомена, че се радва много на конкуренцията, която има в отбора и е останал много доволен от видяното от новите си съотборници след първата си тренировка на терените на Cornelia Diamond Golf Resort & Spa в Белек, Турция, където Лудогорец води своята зимна подготовка.

„Не беше много лесно решение да премина в Лудогорец. Трябваше да помисля, трябваше да видя бъдещето си. Бях с много мисли в главата си за тази промяна. Не беше лесно да сменя страната, в която живях 10 години, но моите амбиции са големи и смятам, че Лудогорец е точното място да ги осъществя“, започна той пред нашата медия.

„Усетих много добре първата си тренировка. Щастлив съм, че бях с отбора. Днес беше дълъг ден, тъй като трябваше да доказвам и показвам много нещо. Чувствах се много добре на игрището и ми хареса интензитетът", започна той пред камерата на нашата медия, продължи Русо.

„Европа беше решението да дойда тук, да играя там и в турнирите. Мисля, че конкуренцията при защитниците е много голяма и полезна. Всеки играч иска да бъде докрай на лимита си и това е добре, защото всички защитници ще дават всичко за себе си на тренировката", продължи бранителят, който има над 20 мача в испанската Ла Лига.

„Да, познавам аржентинеца Тисера. Той беше в Платенсе, където играх и аз, не бяхме заедно, но го познавам от страната ни", допълни Русо.

„Първите ми амбиции са да спечелим лигата, да спечелим купата и да играем в Шампионска лига", категорично каза той. „Бях много щастлив, когато Аржентина спечели Световното първенство, защото това беше първият Мондиал, в който видях страната си да го печели. Щастлив съм за нея и хората“, завърши Франко Русо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герак Митко

    0 1 Отговор
    С тези претенции, отивай в Байерн. Там със сигурност ще ги постигнеш.