Last news in Fakti

18 Януари, 2023 10:10 2 151 1

Секс стенания в ефира на английска тв по време на мача между Ливърпул и Уулвс (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • уулвърхемптън

Докато Гари Линекер анализираше двубоя, стенанията се чуха ясно в студиото

Секс стенания в ефира на английска тв по време на мача между Ливърпул и Уулвс (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Секс стенания се чуха в студиото на BBC по време на преиграването на мача между Ливърпул и Уулвърхамптън от ФА къп снощи. Оказа се, че шегаджия е скрил зад телевизора телефон, който звъни с мелодия на "шум от порно филм".

Докато Гари Линекер анализираше двубоя, стенанията се чуха ясно в студиото. Той запази самообладание, но не успя да скрие усмивката си. По-късно Линекер туитира снимка на телефона, прикрепен с двойнозалепваща лента.

„Намерихме това залепено на гърба на телевизора. Беше доста смешно “, написа към снимката бившият английски футболист.

Впоследствие се разбра, че шегаджията е Даниел Джарвис, известен още като Jarvo69. Той е доста популярен не само на Острова, тъй като често влиза във фокуса на спортни събития. Миналата година Джарвис нахлу на терена във финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул (1:0).

"Направих го!", така Джарвис отговори на туита на Линекер, като прикачи своя снимка от студиото на BBC с намерения телефон.

По-късно Джарвис публикува видео, показващо как се е стигнало до ситуацията. Той скрил телефон в студиото със секс звуци за мелодия на звънене и в точния момент се обадил на номера. Джарвис пусна шегата си във видео канала си в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.