Last news in Fakti

24 Януари, 2023 09:53 1 262 1

УЕФА променя трансферните правила заради Челси

  • михаил мудрик-
  • футбол-
  • челси-
  • уефа

УЕФА е готова да затвори вратичката, която позволи на Челси да разсрочи рекордните си трансферни разходи до осем години

УЕФА променя трансферните правила заради Челси - 1

УЕФА възнамерява да промени трансферните правила, след като редица клубове от Премиър лийг разкритикуваха действията на Челси, съобщава Daily Mail.

УЕФА е готова да затвори вратичката, която позволи на Челси да разсрочи рекордните си трансферни разходи до осем години. Редица клубове от острова обвиниха лондонския клуб, че се опитва да заобиколи правилата за финансов феърплей, като използва амортизация, за да разпредели цената на Михаил Мудрик за осем години.

Уставът на ФИФА определя максимална продължителност на договора от пет години, но се допускат изключения, които Челси използва. Промяната на правилата няма да засегне скорошните подписвания на Челси, но вероятно ще ограничи възможността им за движение в следващите трансферни прозорци.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 0 Отговор
    Уефа да седнат да прочетат Международните счетоводни стандарти, преди да затварят вратички.