30 Януари, 2023 09:18 1 042 0

Моуриньо: Изплашихме противника, заслужавахме да спечелим!

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • серия а-
  • футбол-
  • наполи-
  • лучано спалети

Играхме наистина добър футбол от първата минута

Моуриньо: Изплашихме противника, заслужавахме да спечелим! - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че Рома загуби гостуването си на Наполи с 1:2 в срещата от 20-ия кръг на италианската Серия “А”, треньорът на “римските вълци” Жозе Моуриньо направи положително изказване за представянето на играчите си.

„Играхме наистина добър футбол от първата минута. Имаше период от 10-15 минути каро допуснахме първия гол, когато чувствахме, че изоставаме несправедливо. Все пак отборът контролираше играта, пресираше, разиграваше топката, защитаваше се добре. Това беше една от онези игри, в които може и да си загубил, но излизаш от тях и се чувстваш по-уверен. Смятам, че накарахме стадиона да почувства необикновена атмосфера, тъй като го изплашихме нашия противник. Днес заслужавахме да спечелим. Тъжен съм за резултата, продължаваме напред с пълни сърца”, каза Моуриньо пред италианската медия DAZN.

Преди срещата треньорът на Наполи - Лучано Спалети, посрещна топло Моуриньо и му подари специален подарък, който наставникът на римляните не бе разопаковал преди края на срещата.

„Благодарих му за подаръка, който ми даде преди началото на мача. Все още не съм имал възможност да го отворя. Винаги е приятно да получиш подарък от колега”, каза Моуриньо, който през настъпващата седмица ще отпразнува своя 60-годишен юбилей.

В своето интервю след двубоя Спалети сподели, че е подарил на треньора на Рома фигурка Пулчинела, който е част от традицията на италианската комедия дел арте в неаполитанския край.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА