Last news in Fakti

30 Януари, 2023 09:53 1 104 0

Манчестър Юнайтед иска капитана на Тотнъм

  • тотнъм-
  • хари кейн-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

"Червените дяволи” ще трябва да платят около 300 милиона евро, за да реализират евентуалния трансфер следващото лято

Манчестър Юнайтед иска капитана на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн е желан от Манчестър Юнайтед, но “червените дяволи” ще трябва да платят около 300 милиона евро, за да реализират евентуалния трансфер следващото лято, пишат медиите на острова.

Нападателят на Тотнъм има договор с клуба до лятото на 2024 година, но напускането на “шпорите” е честа за спекулации. Особено след като на няколко пъти Кейн заяви, че иска да печели трофеи. Нещо определено не му се случи с Тотнъм през последните години, въпреки че остана в подножието на върха в Премиър лийг през сезон 2015/2016, когато лондончани бяха основния преследвач на тогавашния шампион Лестър. Също така Тотнъм загуби и един финал на Шампионската лига през 2019 г., когато отстъпи на Ливърпул с 0:2

Манчестър Юнайтед е отборът, с който най-често се свързва името на Хари Кейн като евентуална дестинация за преминаване, въпреки че “червените дяволи” също не биха били най-подходящото място за английския национал, ако иска да печели отличия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА