1 Февруари, 2023 08:00 1 274 0

Нотингам Форест с троен удар със затварянето на трансферния прозорец

  • нотингам форест-
  • премиър лийг-
  • кейлор навас-
  • футбол-
  • трансферен прозорец-
  • джонджо шелви-
  • стив купър

В последния ден от трансферния прозорец на “Сити Граунд” акостираха три нови попълнения

Нотингам Форест с троен удар със затварянето на трансферния прозорец - 1

Нотингам Форест беше клубът, който привлече най-много футболисти преди началото на сезона в Премиър лийг, но не спря да се подсилва и през януари. В последния ден от трансферния прозорец на “Сити Граунд” акостираха три нови попълнения.

Новакът в Премиър лийг успя да привлече под наем от Пари Сен Жермен Кейлор Навас. Костариканският страж не беше доволен от статута си на резерва на Джанлуиджи Донарума. Той нямаше официален мач през сезона до 6 януари.

От Нюкасъл в Нотингам премина халфът Джонджо Шелви. Той парафира за 2,5 години с новия си тим. Шелви имаше договор до лятото със “свраките”, но не попадаше в сметките на мениджъра Еди Хау и логично се стигна до решението за продажбата му.

Защитникът Фелипе също подсили състава на Стив Купър. Опитният бразилец идва от Атлетико Мадрид и сложи подписа си под договор до 2024 година.

“Отдавна мечтаех да играя в Премиър лийг. Виждам, че клубът има сериозни амбиции и се надявам да се справя с предизвикателството пред мен”, каза Фелипе след обявяването на сделката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА