Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 09:30 1 391 0

Агент коментира трансферния провал на Мойсес Кайседо

  • мойсес кайседо-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • футбол

Арсенал отправи няколко оферти към Брайтън за Кайседо, последната от които беше за над 70 милиона евро, но ръководството на “чайките” така и не пусна 21-годишния еквадорец

Агент коментира трансферния провал на Мойсес Кайседо - 1

Агентът на Мойсес Кайседо - Мануел Сиера, изрази недоволството си около трансферното фиаско на своя клиент през зимния трансферен прозорец.

„Получихте оферти, те бяха пред вас и Мойсес каза, че иска да продължи напред, че това е неговата мечта. Не знаем какво ще се случи утре, може би ще се контузи на тренировка. Не можем да знаем какво ще се случи”, коментира Сиера, цитиран от британската медия Goal.

Арсенал отправи няколко оферти към Брайтън за Кайседо, последната от които беше за над 70 милиона евро, но ръководството на “чайките” така и не пусна 21-годишния еквадорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА