4 Февруари, 2023 11:00 1 686 6

Погнаха Дани Алвеш за още престъпления

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • дело-
  • съд-
  • изнасилване

Двете свидетелстваха днес срещу Алвеш, като разказаха, че той прегръщал едната, опипвайки я, като в същото време посягал към интимните части на другата

Погнаха Дани Алвеш за още престъпления - 1
Снимка:

Най-титулуваният футболист в света - бразилецът Дани Алвеш ще загази още по-сериозно, след като попадна в затвора след обвинение в изнасилване.

Оказа се, че освен 23-годишната жена, на която посегнал в тоалетната на нощен клуб в Барселона в края на миналата година, бразилецът се държал похотливо с още две дами - братовчедка и приятелка на основната жертва.

Двете свидетелстваха днес срещу Алвеш, като разказаха, че той прегръщал едната, опипвайки я, като в същото време посягал към интимните части на другата.

Съдията по делото е информирал двете, че имат пълното право да заведат дело срещу Алвеш за стореното и по всичко личи, че това ще стане.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хаха

    10 1 Отговор
    Западните "ценности" съвсем изтрещяха!? А какво е правела "изнасилената" с Алвеш в тоалетната? Вероятно е мислела, че.... ще търсят там "трюфели"? Същото, като онази която се опита да осъди
    Роналдо, че я "уважил" не където трябва, т.е. "изнасилил", защото тя била съгласна, ама само отпред...
  • 3 Хаха

    7 1 Отговор
    И вече нямате право да се държите "похотливо" с лица от другия пол! Вероятно с цел "ограничаване на раждаемостта" може само с лица от същия или неустановен пол! Не бъдете "задръстени"! Интерсно от тук нататък как мъж и жена ще установяват първоначален контакт с цел връзка и евентуално възпроизводство, като всеки един е застрашен от завеждане на дело за "изнасилване", щото е опипал жена!? А и може тищо да не е направил, но ако е обвинен.... ходи доказвай обратното!
  • 4 а мaминкaта и бaбинкaта

    1 0 Отговор
    какво свидетелстваха?
  • 5 Ристо Спортисто

    4 1 Отговор
    Докато не го ошушкат, няма да го оставят...
    Тепърва ще се появяват и други и всички ще претендират за милиони.
  • 6 Халка

    0 0 Отговор
    Жалка епоха, а какво светло бъдеще идва, леле.
    Поздрави на онези, които си мечтаят за рудементиране на органите.