Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 06:20 3 282 1

Бивш халф на Лудогорец със смразяващ разказ за преживяното в Турция

  • густаво кампаняро-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • земетресение

Чрез социалните мрежи полузащитникът каза, че не е бил в града, от който е тимът му - Кайзери, един от най-засегнатите по време на труса

Бивш халф на Лудогорец със смразяващ разказ за преживяното в Турция - 1

Бившият халф на Лудогорец Густаво Кампаняро, който понастоящем играе в Кайзериспор, трябваше да потърси подслон след земетресението, което разтърси Турция в понеделник посред нощ.

Чрез социалните мрежи полузащитникът каза, че не е бил в града, от който е тимът му - Кайзери, един от най-засегнатите по време на труса. Съставът се готви за гостуването на Гиресунспор за турското първенство.

Въпреки това семейството на играча е трябвало да напусне сградата, в която живее, тъй като стените са били напукани.

„Земетресение 7,4 по Рихтер удари Южна Турция, в Кайзери, където живеем. Аз съм в друг град, който не беше засегнат, защото днес трябваше да имаме мач. Семейството ми е добре. Потърсили са подслон при друг приятел, защото сградата, в която живеем, макар и нова, има пукнатини по стените. Други градове също бяха засегнати, оставяйки убити и ранени“, написа Кампаняро в Instagram.

По-късно Густаво Кампаняаро се завръща в Кайpери при семейството си, като пише: „Върнах се от пътуването си и съм със семейството си. Другите семейства също са тук в клуба, всички са много притеснени, но са добре. Вярвам, че всичко скоро ще отмине”.

Кампаняро бе част от разградчани между 2016 и 2019 г., като изигра 105 мача, в които вкара 11 гола и направи 9 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.