Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 09:54 1 556 16

Сделката за Левски се бави заради политическата криза у нас

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • политическа криза

Както е известно, от „Спорт Рипъблик“ признаха, че имат интерес към придобиване на собствеността в Левски

Сделката за Левски се бави заради политическата криза у нас - 1

Мажоритарният пакет акции на Левски ще остане в ръцете на Наско Сираков поне до парламентарните избори. Те бяха насрочени за 2 април.

Скоро след тях ще стане ясно дали ще бъде сформирано редовно правителство. Явно политическите процеси, които вървят у нас, са следени под лупа от големия чуждестранен инвеститор, планиращ да вземе клуба и да реши финансовите му проблеми.

Както е известно, от „Спорт Рипъблик“ признаха, че имат интерес към придобиване на собствеността в Левски. Още на 15 ноември на Общото събрание на сините Наско Сираков обяви: „На път съм да изстрелям клуба в друга орбита“. Това обаче още не се е случило.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 2 Отговор
    Значи руснак ще го купува - Абрамович?

    Коментиран от #4

  • 2 тодо

    12 0 Отговор
    Мнооого яко намигване към НЯКОЙ,но няма да стане,защото ще мобилизира противниците обратно.
  • 3 Леле,леле

    16 8 Отговор
    Глупост ! Раев ръси фантазий.Какво общо има правителството със селското отборче "Левски" !? Явно разчита на Тиквата да му опрости дълговете .

    Коментиран от #6

  • 4 Са не

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    е луд ?
  • 5 Стоян Александров

    11 2 Отговор
    Поредните мафиотски машинации. Позор. Ако за това се бави сделката това означава 100 % позор и 100% фалит. Тук има мноооооогооооо мръсна игра. Та нали Левски е спортен клуб какво му е общото с политиката въобще ? Левскариииии лъжат Ни и то поголовно. Измамата е ГОЛЯМА....НАСЬООООО ЩЕ ИЗГОРИШ БУШОНЧЕЕЕЕЕ...
  • 6 ЕГН

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Леле,леле":

    Да се стягат и да започнат да си връщат дълговете . Никой не може да им помогне , на тиквата не му е до тях . Виждаме какво става в Англия , Италия и много други държави . Има си закони и трябва да се спазват . Държавата не може да продължава да се управлява по "тиквенски " начин !

    Коментиран от #8

  • 7 фен

    12 2 Отговор
    Ако "големия чуждестранен инвеститор, планиращ да вземе клуба и да реши финансовите му проблеми" е нормален такъв, няма да се интересува от политическите ни процеси. Явно пак става въпрос за далавера с политическа подкрепа, щото от ФК "Левски" само така оцеляват, но това не е в интерес на нито на футболната марка "Левски" нито на многото искрено обичащи клуба си привърженици.
  • 8 Стоян Александров

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "ЕГН":

    Прав си. Левски е чаооооо. Само чакаме от Козяк да измъцат и Левски обявява фалит. Вече нямаме шанс. Унищожиха Ни и то съвсем, съвсем целенасочено и с план. Нищо случайно няма във фалита Ни. Какъв срам. Този отбор в момента е пълен позор. Прозрачност 0, мафия и измама 100 %. Левскар съм, а ме е срам страшно много от тези. Левски го смазаха. Нищо случайно няма, всичко е целенасочено.... Европа другарииии е забравете, титла забравете...чака Ни само кретане и нищо повече....остана само миналото което след още 10 години ще е нищо. Дори феновете няма да разпознават Левски като свой....колко жалко става...

    Коментиран от #9

  • 9 Лафчис 2016

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Братко, моля те не говори за фалит, че има един само това бълнува.
    Етрополе , Литекс ,и т.н.
    Да не страда човечица.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Стоян Александров

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Лафчис 2016":

    Ако истински обичаш клуба си ЩЕ СИ ОТВОРИШ ОЧИТЕ И ЩЕ ПРОГЛЕДНЕШ, НЕ Е СЛОЖНО. Сляпото фенство е манна небесна за тях. Същото е и в Българската политика и те на тези слепци разчитат. Същото е и с Окрайната. Медийте са купени и маниполативни....ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ СЪС СЕБЕ СИ, ТОВА Е...

    Коментиран от #12

  • 11 Хамрун.2022

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Лафчис 2016":

    И аз се притеснявам за него.
    Къде се изгуби?
  • 12 фен

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Стоян Александров":

    Стоянчо, те искат да си отваряти джобовете и банковите сметки, а не очите.
    Такива с отворени очи не са им удобни.
    За съжеление!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #13

  • 13 Стоян Александров

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "фен":

    Нямам думи за тези ! ОПОЗОРИХА МЕ. А ЧАКАМ И НАЙ- ЛОШОТО : ФАЛИТА И ТОТАЛНОТО УНИЖЕНИЕ.

    Коментиран от #14

  • 14 Левски 1914

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стоян Александров":

    Добре де като обявят фалит НАП и други как ще си вземат парите? Като ФАЛИРАХА цска ощетиха държавата с 20 и няколко милиона.

    Коментиран от #15

  • 15 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Левски 1914":

    Боли ги мутрите за НАП, боли ги и за феновете, боли ги и за Левски. Важни са американо- еврейските милярди да се изперът. Цеца мина по този път, сега минава за втори път. И други са така. Толкоз. И после самите Козяшки робчета ще наредят фалита. Не им пука ни за Левски, ни за НАП....ТОЛКОЗ
  • 16 Мим33

    1 0 Отговор
    Абе хубаво,че се е завърнал,ама и него го знаем какво може.За съжаление трябва да си признаем,че в момента и то от доста време,Левски е един от най слабите .Не знам дали вината не е изцяло на треньора...